sissta inlägget

nu blir detta sissta inlägget, så passa på att läsa!

allt blir tyngre och tyngre nu, mörkare på morgonen, fler går det bra för ute på isen, och alla flyttar, och en annan ska halta omkring i 3 månader innan jobbet drar igång igen sen vet jag inte äns om jag har något jobb när jag kommer tillbaka.

Helgen har i övrigt varit trevlig, först va det 20 årsfest för axel och alle i Urshult som blev en väldigt trevlig tillställning:D tack för den, och igår va jag hemma med mor och far som hade gäster i form av Mona och Krister Cederqvist, även detta vad trevligt.

idag ligger jag kass i sängen, hängig och allmänt trött vilket inte är varkens kul eller trevligt :/

som sagt ett dystert sista inlägg, vill ni veta om mitt liv vad som händer och sker så är det fritt fram att fråga, 
opereras 11 septemer om det är någon som bryr sig. vi säger så!!

adjö för länge


nya tag!

Jaha nu är Karl-Oskar över för detta året också, Lika enformigt som dom andra åren men, men alltid lika trevligt att träffa på folk men inte träffar i vardagen :) och kul att folk känner igen en :) annat än i Lönsboda, där man kan springa över folk utan att dom hälsar vilket är så sorgset som det bara kan bli, VÄX UPP!

jaja Nu är det nya Friska tag som ska tas, med allt, Hockeyn inte minst, läste idag att en gamal lagkamrat gjort debut i LHC A-lag, JÄVLIGT ROLIGT FÖR HONOM verkligen, inte den som jag gillade bäst i laget om man säger så, men fortfarande jävligt roligt för honom! en sporre för oss andra som kanske inte hade samma tallang men spelade iaf på samma nivå då, och han bevisar att man kan bli något bara man ge sig fan på det så klarar man det, precis vad ja ska försöka göra nu!

nu är det först jobb som väntar en 20årsfirande och sen börjar det dra ihopa sig riktigt innan persen drar igång på allvar, då för jag verklige visa vad man är gjord av för virke, och jag är övertygad om att det är hyggligt virke iaf. man har ju varit med om ett och annat genom åren.

det va min bikt för dagen, Ha det

puss

1 år

Jag det är ett år sen! förra karl-oskar, förra semestern va slut, och igår va det exakt ett år sen jag skadade främre korsbandet i mitt högerknä i skitsporten innebandy!  men snart ska det göras vid och bli bra!!! 

men det är också ett tag sen, inte ett helt år men nästan, en viss person slutade hålla kontakten, ingen aning om varför eller någon som helst anledning, men men nu är det nog fan bekräftat på riktigt att denna person absolut inte vill varkens hålla kontakten eller veta om mig mer. Sånt är livet men, gråter inte blod för det. så varför ska jag då bry mig mer, nehe nu är det slut med det, iaf för den personen


Senare idag blir det nog hockey TAIF Vs. Mörrum med brossan och nässkusien, sen blir det Rix FM festival. 

Karl-Oskar för fan!!! yippie!!!

Ja ja det va allt för mig, tjohej

puss

Allt på en gång!

Jobbat klart den första dagen efter semestern, självklart blev det lite förhör på vad gubbarna har gjort i sommar och så, sen blev det faktiskt en del gjort för min del idag tro det eller ej. 

men när jag kommer hem så ligger det 2 brev på golvet, det en va ett jätte fint kort på min kära vän Johanna, ett tackkort från hennes student :) och det andra va från sjukhuset i Hässleholm, jag har fått tid till magnetröntgen också nu! nu börjar det dra ihopa sig riktigt! röntgen och provtagningar innan den 11 september. sen blir det drygt! men får roa mig med att kolla hockey som aldrig förr :D

tjarå

Söndag

Idag är det söndag, men inte vilken söndag som helst utan det är söndagen innan man börja jobba efter 4 veckors semester! en underbar semester dock, som spenderats i skåne med familjen vilket är alltid lika trevligt och mysigt m.m

Men Imorn börjar allvaret och verkligheten, ska iofs bli skönt och veta vad man ska göra om dagarna, troligtvis blir det bara jag och ubbe denna veckan, det blir det imorn iaf. Jobbar till tors sen är jag ledig i fyra dagar till :) lagom till Karl-Oskar :D

Dock blir det inte mer än 1 ½ månads jobb detta året till, för jag har änligen fått datum till min Operation, det blir den 11 september, coolt datum va? men det är skönt att veta när det blir av som man kan börja planera lite efter det och så.

Nu ska jag nog tigga lite massage av mossan eller köra ner en sväng till breanäs och doppa mig en runda innan det är dags för TV tittande med mammsen :)

Puss på er

Lyckat!

Gårdagen va en bra dag, först shoppade jag lite med brossan blev dock inget handlat för min del, förutom mat med det är så tråkigt å handla mat så det kallar ja inte shopping:P

sen blev det lite chill här i min ensam het, med film matlagning och lite pulande med kläder m,m. vid halv9 tiden rullade thomas in och ni tog några öl och någon CM, sen hamnade vi på loft, Första gången ja va där trevligt ställe med massor av folk. Träffade hur många känndisar som helst folk jag inte vet som hejade och massor, (dock inga flickz :( ) nej skämt å sido, det bryr ja mig inte så mkt om :P jag överlever nog lite till utan dom :P 

en heltrevlig kväll med Mr T

Tackar 

Puss på er

RSS 2.0