Bad day!!!

Sorry för det dåliga bloggandet den sista veckan om det nu fortfarnde är någon som läser.  har tyvärr inte haft så mkt tid.

Igår var en riktigt tråkigt dag. Jobbet funkade väl ganska bra det flöt på bra.  Men sen på träninge gick det väl minssagt mindre bra, och det där samtalet gick ju åt helvete kan man ju säga, Det va ett slag längs med fotnölarna sågades totalt ja you name it, så där finns ju inte att hämta mer för denna sässen,

men men alla dagar kan ju inte vara bra, hoppas och tror att denna dagen blir bättre,  Lirar mot kalmar i j-20. sen blir det offeciell inflyttningsfest och olles ikväll, hos (J&J) dvs  Johanna och Janni.  Kommer bli kanon iaf den senare delen av dagen :D

over and out   Kyss

Ledig dag

Idag har det varit den första dagen och även den ända dagen denna veckan jag är hemma före 8 på kvällen riktigt skönt. :)

Ja spenderade den lediga tiden med att diska lite, chilla, handlade och lagade en god middag till ikväll och till lunch imorgon.

det blev Kycklingfilé med ris och currysås, mums blev det faktiskt :)

Imorn blir det först 8 h jobb, sen blir det träning och "snackat" som förhoppningsvis ska leda till något bra. sen blir det bly-raykväll hos brossan :D gött



Visst ser det gott ut :)

Vill även passa på att gratulera min kusin Matilda på födelsedagen  GRATTIS <3

Puss på er :)

gissning= fel

Min gissningen gick inte riktigt hem tyvärr, men boysen lirade riktigt bra i första sen hände något tappade orken eller något liknande, slutresultatet blev 2-5. brossan gör en stabil insats igen tycker jag, riktigt kul för min älskade bror :)

en lustig sak hände mig idag. när ja kom hem från alvesta så låt det ett brev från polismyndigheten, jag bara WOOOT??? :S trodde först ja blivit tagen av en fartkamera, med vet va bara att någon exeptionellt snäll person hade lämnat in min stulna cykel till pappa blå, för den är inte anmäld stulen :)

Jag vill tacka denna snälla person som gjorde detta fina :) tänk om fler hade varit som du då hade världen varit anorlunda :)

Allt för mig idag tjingeling, tåget går ( hoppas jag)

Puss natti :D

Ps. johanna jag ska se vad jag kan göra åt saken vad det gäller bilden :) Ds.

VIP game

Sitter här hos borssan och väntar på att mamma och pappa ska komma och hämta mig, Ska kolla på en av dom viktigaste matcherna på sässen, Halmstad( serieledarna) på hemma plan. Bror ska vakta kassen och ja tror han gör en grym match idag och att laget vinner med uddamålet, men det är bara en gissning.

Jag har även varit och klippt mig inför helgens kalasande :)  studio 19 i Älmhult blev valet denna gång, och ja gissar det blir nästa också, riktigt duktiga och trevliga där :) Trärffade även favoritmoster där, alltid lika trevligt att träffa sin familj, som man inte gör så ofta nu för tiden :)

Tåget va givetvis försenat idag igen fast denna gången norrut, det gick 17.37 när det skulle gå 17.02 är man förvånad

SVAR: NEEEE
 
Btw Vill ni mot förmodan se hur klippningen blev så får nu lägga en ansöka om det i kommentarerna :P

over and out återkommer efter segern ikväll
Puss hej <3


sponsorträff, overkill i div 2

Dagen började som vanligt "tåget mot köpenhamn 06.14 inställt sträckan växjö - Alvesta"   Blir man trött svar JAAAAAAA!
men ja kom i tid till jobbet ändå, tåget gick från alvesta till älmhult iaf, fick åka med gbg tåget till alvesta och sen byta,  Så jävla segt.

efter jobbet va det någon Så kallad sponsorträff på davidssonsbil i alvesta, Overkill är bara förnamnet:P vi åkte buss i 500 meter bara för att vi skulle komma i buss :P  sen väl på träffen ståd vi bara där i vår matchtröjor och glodde, sjöng vår vinnarlåt sen ute buss tillbaka till ishallen för träning:P

Nu sitter man här efter en av dom längsta dagarna i mitt liv har itne varit hemma sedan 05.55 imorse, så där kul

Nu blir det hemmalagad pizza och sen bingen,

Puss påer allihopa och sussa sött.

som alla andra dagar!

Idag är det måndag, inte så länge med dock måndag, en helt vanlig måndag en sån dag alla är lite ångerfyllda av, och den är för min del iaf som alla andra dagar,

Jobb, frukost, jobb, middag, jobb,3 fika jobb och sen är det dags att hoppa på tåget till alvesta för träning och nu sitter jag här och skriver några tråkiga rader.

Just nu håller jag på att steka några laxbitar till mat nu ikväll och till imorgon, till det blir det kokt potatis och remouladsås :D smaskens!!!

och till detta blir det nog ett avsnitt at Prison Break säsong 3, En riktigt bra serie tycker jag :)

Det va allt för mig  idag :)

Puss och sköt om er där ute :)

4 poängsmatch :D

Fy fan vilken skön seger grabbarna tog idag :D 3-2 seger mot osby på bortaplan och brossan var riktigt bra i slutet, men alla spelade bra idag, och det va en riktigt viktig seger, och rätt lag förlorade också, nu ligger vi på en 3:e plats och känns skönt.

FAN VA GÖTT brossan!!!

Imorn är det det jobb igen och en vecka till med träning.

Lördagen

Ja vad ska man säga om lördagen. vaknade på ganska bra humör för jag skulle spela en för en gångs skull rolig borta match, detta skedde i telenor Arena i karlskrona, matchen börjar trevande för oss och vi toskar första perioden med 2-0 och 14- 4 i skott, inget vidare alls, sen i andra går vi ut och åker skridskor och smäller på dom så dom tappar matchen lite vi går upp till 2-2 efter ett rappt skott direkt på tek av Lygga, och en favorit i repris, från fidde som gör en foppa, exakt på samma sätt som foppa gör i VM matchen mot finland, den där match alla kommer ihåg som upphämtningarnas upphämtning.

Tredje spelar vi stabilt men dessvärre ville inte dommarn att vi skulle vinna matchen  så han tar en 5 minutare på oss som han inte ser. och när vi har krigat ut den så får vi en felaktigt dömt 6 man utvisning.  och till på köpet blir jag typ skallad på näsan,  dessutom från en som har galler.  JÄVLA GALLERSKALLE!!! slutresultatet blev 4-3 till hemmalagets favör

Efter matchen blev det fest hos johanna och janni, trevligt :) och en mycket mysig lägenhet :)
Tanken var att vi skulle dra på oleo men så blev det inte, johanna ville inte gå ut, anledningen får ni fråga henne om ;P
så jag och janni och elle ( tror ja hon heter/kallas) drog ner på stan men kön till olles va 11 resor lång så vi skippade det där stället. istället blewv det MC i 2 h typ, och där träffade vi ingen mindre än fuffe som man inte hart träffat sen studenten typ. Mycket trevligt måste jag säga :)

idag blir det att dra till osby och heja på bror när vi pissar på Osby ;)  sen är det bara att börja knega igen :) 

det va allt för mig Puss på er

sämst!

sorry alla som läser för att ja suger på detta med bloggandet och uppdatering, men jag har inte haft tid. dagarna som ja inte har uppdaterat har varit som vanligt ungefär. Jobb träning, hem laga mat och sova, och sen samma visa om igen. I onsdags Jobbade jag till halv 6 fett jobbigt, eller jobbade och jobbade ja pratade lite med frida också :) vilket var evigheter sen, mycket roligt och trevligt faktiskt :) sen va fassan och hämtade mig på jobbet för att åkta till alvesta och kolla på brossan, dessvärre torskade ASK med 5-2 mot seriejumbon, ICKE bra, rent ut sagt dåligt. men men  brossan gjorde vad han kunde tycker jag iaf, efter matchen földe jag med hem till skåneland:)

Torsdagen va samma nästan, jobb träning och efter träningen va man ju bara tvungen att kolla på Sverige Croatien i Handbolls VM, bler förlust tyvärr men dom gjorde en bra match iaf. sen va det bara att lägga sig att sova.

Imorn blir det karlskrona och Telenor arena för match med J20, sen blir det kanske lite pataj på kvällen.

Ikväll blir det bara fredagsmys med mig själv :) på spåret, lite tv-spel m.m

puss på er alla :)

A bit of skandal

Tja igen! lite små kass uppdateringen här känner jag, men ja har faktiskt inte haft tid.

Gårdagen va Ignet vidare alls. Hade ledgat sömnlös en hel natt och funderat på hur man skulle lägga upp det så bra som möjligt, så där lagom som alltid är bäst, inte för hårt som man verkar för kaxig och inte för mesig så man blir överkörd, men så va personen ifråga inte där, Såå jävla typiskt.

Det positiva med dagen va att handbollslandslaget vann en riktig skalp mot spanien, vilket var väldigt imponerande,

efter träningen va det ju självklart tv:n och idrottsgalan som gällde, Lite skandalaktigt att inte ett ända hockeypris delades ut, med det är ju som vanligt, och Björn och Robert gustavssons första show tillsammans va väl ett litet fiasko enligt mig iaf. men men man kan ju inte få allt. 

Höjdpunkten av galan va nannes historia om lilla pojken som skulle pussla ihop en sönderriven bild på en jordglob, och fixar detta på bara några minuter, och pappan frågade hur i allsindar gjorde du det min son?
Sonen svarar " det va en människa på andra sidan så när ja väl hade fått ordning på människan så var världen också OKej"

Jag tycker det säger så mycket så alla, inte bara innom idrotten bör ta det till sig och tänka efter hur vi behandlar våra medmänniskor,

idag har det varit precis som vilken dag som helst, sj's förseningar och och kneg, så det behöver ja inte skriva om

Puss på er alla <3

I can't take it any longer

Hemma från hässlehom nu efter en vinst och en mycket bra match för brossan.
ställning 1-2 (ask's fördel) och brossan gör den sjukaste räddning och avgör matchen vill ja nästan påstå, SÅÅÅ jävla värd är du det, och om du läser detta brossan, Så stolt över dig så det finns inte, vilket syke du har, INGET  och då menar ja inget kan knäcka dig, Hur gör du???  så Jävla värd detta är du!


dessvärre glädjs jag inte så mycket av seger mer för brossans skull, för jag själv inte får någon chans och det känns inte som man tillhör laget överhuvudtaget. men varför gnäller jag igentligen? jag har världens bästa familj kanon jobb och en fin lägenhet, och idag fick man ju lite perspektiv på dom människor som verkligen har anledning att gnälla, mamma träffade en bekant på hockeyn idag som har haft ett helvete verkligen, han berättade att han hade träffats sin livs kärlek efter 40 år och sen fick dom bara 1,5 år tillsammans sen dog hon i nutidens pest Canser, Denna jävla sjukdom ren ut sagt, hon fick bli 60 år, och kort efter dog hans pappa, Så jag ska nog inte gnälla alls, stackar denna man :(

Men jag öser all glädje till bror, och även värt att nämna är att sverige går bra i handbolls VM mkt kul :)

Nu blir det tv med mamma,
Puss på er alla.



Funderar ?

Nu sitter man här och tänker som är näst intill förbjudet för min del.

Men jag frunderar ändå lite på vad tjejer gillar hos killar, om hur man ska vara som person, om man ska ha en trygg tillvaro, vara självständig eller "toffel" lång eller smal, långt hår, kort hår, vältränad eller planka?

Självklart vet ja att smaken är som baken, (delad) men tänkte mer hur man ska vara som person? om man ska vara snäll,beskyddande omtänksam, ha en trygg vardag med jobb och eget boende osv? eller man ska vara oberoende, helt självständig (på ett lite mindre positivt sätt) knappt bry sig eller bara finnas där lite då och då?

det beror ju i och för sig på hur ni tjejer är som personer själva, men vad är mest attraktivt?
Kommentera görna svaren.

Nu är det hässleholm som gäller, Håller på dig brossan <3

Puss hej på er alla söta personer :)

Bra Lördag!

Mkt bra lördag :) för en gångskull. Började med en tripp till mediamarkt och spenderade några kronor, sen bar det av för match mot Nybro. Mycket bra matach av samtliga, börja med 2 snabba i första, och sen i andra perren händer den extra ordinära händelsen att Jag Pontus Brandett gör ett mål, ett hyffsat viktigt dessutom. Ja ni läste rätt jag + mål = ett faktum i dagen seger mot nybro med 3-0,
Och extra glädje till min älskade bror som spikade igen, och gjorde det med bravur, riktigt kul för honom det är han fan värd många gånger om. Hoppas det går lika bra för honom i morgon i A-laget borta mot hässleholm.

Efter matchen blev det familjemys med brandetts :) blev kinaresturang och trevligt kööt som vanligt :)
även hyllan blev uppsatt så nu är lejonkulan så gott som hel klar med väldigt bra resultat.

Nu sitter ja hemm i lönsboda och kollar på tv med fassan, Blir nu snart lite Prison Break i sängen :)
 imorgon blir det till hässleholm och hejja på brossan.

Tack och hej, puss leverpastej :)

Äntligen

Nu är det fan helg igen!!! så jävla skönt, denna fredag har varit såå jäävla seg, men en motcho grande trevlig avslutning iaf. Mr T besökte lejonkulan, det blev Blu-ray versionen av Wonted. SÄGER BARA DET, har ni tillgång till blu ray kolla på det vilken upplevelse, enom skillnad. men även filmen va rätt hygglig  det får man inte glömma bort :)
Sen tog vi en lite runda CoD world at war :P spelet jag suger på.

Imorn är det match mot nybro hemma, sen blir det mys med familjen och resturangbesök, mkt gott ska det bli och även trevligt som alltid när mamma och pappa kommer upp till storstan :)

nu blir det snart nanatajm så man gör en hygglig match imorn.

Puss nattinatti :)

T-red

Idag har det fan varit den längsta dagen på hela veckan, sjukt segt har det varit och ti-red har ja varit precis hela dagen.
Och så klar det sista man skulle göra innan man skulle hem va ju naturligtvis att nästan välta 2 Elskåp som är värda runt 200 000 kr, Snacka om rädsla!!!

när ja kom hem så gick ja en runda med hushållshunden, det va "en aning" skitigt här i lejonkulan. sen va det dags för kocken att titta fram, Idag blev det kotlett med klyftpotatis och bea-sås :)

Helgen består av hockey och familjebesök :) mysigt värre

Nu är det tv som gäller

Puss hej leverpastej <3








Jaha?

Jaha då sitter man här igen!

dagen har bestått av jobb, tågresa och sen har ja faktiskt varit lite duktig och lagade min eminenta järnhingst :) stjärna i boken på det pontus :)
Och nu ligger kycklingfilén och väntar på att bli stekt, mums med kyckling currysås och ris :)

En fråga till dom som Heter "anonym" på kommentarssidan skulle jag vilja fråga eftersom det finns en del som kallar sig anonym så skulle det inte sitta fel med längd, vikt  och skostorlek för att mer kunna avläsa vem det är som lägger tid att läsa här :) ( vilket jag är mkt tacksam för)

Puss Peas

Ett skämt.

Hela denna dagen har varit ett ända stor skämt. På både positiva sätt och riktigt *pip* negativa  sätt.

Vi börjar med dom positiva. Dagen på kneget har varit rolig, man står där i sin godan ro och kopplar och har sig drar lite skämt med grabbarna och lyssnar på P3 som idag beståd av diskution om konstig post och könsdiskriminerig, dvs TRÅÅÅKIGT! Men iaf så kollar man upp och ut genom vårat förnster och där står en hel 8:e klass och glor på en som om man vore en apa i bur. Visst somliga kanske tycker man ser ut som en apa i bur  ( dom får gärna höra av sig  :p)  Snacka om att känna sig uttittad, En skrämmande situation om man heter Pontus Brandett, det är ingen van sitts för mig det där må ja säga :P

Dom negativa går ja inte in på detalj för då kanske dom få läsnarna jag har försvinner helt, Men Den grejen är verkligen ett stort "skämt" ett bevis på att somliga personer i detta land har född utan kontoret högst upp. jag fattar inte hur dom tänker om dom nu gör det???

Neg ja ska inte klaga för mycket, faktum är att ja ska inte klaga alls om man ska se det på de viset. Jag har fan allt man han begära och lite till kanske, Men det finns 2 saker men framför allt en sak jag inte har som ja gärna skulle haft.
För dom som känner mig något sådär väl vet nog vad det är, för er andra kan jag berätta att den saken är en snäll, go, söt och gemytlig Flickvän. men det kommer väl de me med tiden.

Nu är det mat och sömn som gäller.

Puss på er

( kommentera gärna så ja har någon koll på vilka som har för mkt fritid som orkar läsa denna värdelösa blogg  *skämt*)

Få tummarna ur...

Åter igen en Måndag avklarad, en ganska trevlig sådan. Man kopplar sitt skåp snackar lite skit med grabbarna och tiden rullar på fint, rätt som det är så är klockan 4 och det är dags att åka till träningen.

Vilken för tillfället suger balle, som på alla andra ställen MYCKET snack, men fan minimal verkstad. HATAR sånt.
STÅ till vad man säger eller håll käften!!! Då tänker ni " men gör något åt det då?" Och det är precis vad ja ska göra.
Måste bara får "tummarna ur ... "

Nej nu ska ja inte tråka ur er (eventuella) läsare men min negativa kvällsskrift.

Imorn är en ny arbets- och träningsdag, Och nu ska ja fixa lite käk till morgondagens lunch, Det blir nog lite potatismos med sprödbakad torsk och remouladsås  MUMS :)

Puss & Kram


 

Söndag!

Jaha! Då va det söndagskväll igen :) Tiden går fort när man tar det lugnt :P

Idag känner ja mig faktisk en aning duktig om jag för tycka gott om mig själv lite. Jag har lagat köttfärssås på ett kg köttfärs, den blev faktiskt över förväntan för att vara första gången :)

Efter det blev det en tripp till Alvesta för att gymma lite, en räjäl genomkörare ( det behövde jag) plus att jag kollade på A matchen, som inte va någon höjdare :P torska med 5-2 Mot ett som Eskil uttryckte sig " jävla korplag", ett ganska hyffsat korplag i sådant fall eftersom dom vann mot serie 2:an tämligen enkelt.  Jag man säger då det,

Jag ska nog göra slag i saken vad det gäller mammas tips!


Imorn är det Jobb igen, åka tufftuff tåg till IKEA-land och koppla lite El-skåp,  Det är Nice

Nu ska jag äta lite av min utsökta köttfärs och kolla lite tv

Tjingeling Puss på er!

Helg!

Änligen va det helg! Det va välbehövligt.  Igår va det J-20 match mot Åseda hemma, programenlig seger med 5-2
Men spelade bra gjorde vi inte! Jävla pissmatch igentligen, släpper in 2 bakåt var av ett gör man själv :/ så där kul.
men men livet går vidare ändå,

Idag blir det nog att kocka lite köttfärsås och lägga i frysen, dra till Ö&B och fixa cykelslang och sen drar ja nog till alvesta och gymmar/kollar på A-laget ( som man dessvärre aldrig får chansen i :( ) Funderar på att göra något radikalt, vad har man att förlora??? men som vanligt tänker man för mycket hela jävla tiden och fegar ur. :@

Appropå tänka!
 Jag tänkte just på min underbara vän frida, som jag inte har hört något ifrån sen hon åkte, SAKNAR verkligen henne.
Och linnea Har ja inte heller träffat på länge, För länge,  Saknar verkligen dom två töserna, underbara vänner man kan prata med om allt.

vill även passa på att säga grattis till en annan mycket god vän :)

Grattis Johanna till lumpenplatsen :)



Avslutar med ett visdomens ord även idag!

"Man saknar inte kossan förens båset är tomt."

Fortsättning!

Idag är andra dagen man har sin blogg, och andra inlägget. Jag sköter mig hyggligt iaf.

Torsdag idag och det är som vilken annan dag som helst, vakna knega osv...

Idag var ja faktisk med brossan och handlade lite föda, det blev lite av varje, efter det blev det att ställa sig framför spisen och spisa lite mat till idag och morgondagens lunch. På menyn stod det

Laxfilè med kokt potatis och hollandaisesås :) Det blev Okej, såsen blev dock inte så wass.

Dagen har för övrigt varit ganska seg, men det är väl så innan man kommer in i rytmen igen.

Vi avslutar väl med ett visdomens ord, eller några

"Som man själv vill bli behandlad, behandlar man andra"

Puss natti på er

Välkommen till min nya blogg!

Hej! För alla som inte vet vem jag är heter jag Pontus Brandett, Bor sendan 4 år tillbaka i Växjö.
Är född och uppvuxen i en liten by som heter Lönsboda.

Ja! ni ser rätt, jag har också ramlat i fällan och börjat blogga. sen hur länge det håller är en annan femma.

Idag har nästan varit som alla andra dagar, klockan ringer 20 i 6, jag går upp ramlar i kläderna, borsta tänderna osv, och upp på järnhingsten och till tågen som för övrigt va den drygaste på länge. Sen va det bara på med Texoblåstället och knega sina 8 timmar.

Nu sitter ja hemma hos mammsen och pappsen och tar det lugnt.

Puss på er :)

Karpe Diem

RSS 2.0