Vecka 10

Vecka 10! det är något alldeles speciellt med den inom brandett familjen! dom 2 senaste åren har vi varit i Vemdalen och haft fantastiska semestrar med skidåkning, något som för oss är speciellt!

Detta året va inte annorlunda när det gäller fantastiska händelser! I slutet av Vecka 9 så sog det inte så särskillt bra ut, Min bror va uppsagd och var på väg att bli utan jobb, och jag själv gick i väntans tider på att dom skulle säga upp folk på mitt jobb, Sen kom den super veckan! vecka 10  i början av veckan får brossan ett jobberbjudande som är riktigt bra och som tryggar hans och hela familjens framtid lite mer, och på onsdagen fick jag ett riktigt Glädjebesked för jag fick stanna kvar på texo fast jag är sist inkommen. Jag verkar ha visat att jag kan det jag håller på mig och visat intresse och viljan att lära mig mer och det verkar ha gått fram ända upp till VD:n

Sen ska man inte sticka under stolen med att medn hyser stor omtanke för dom som fick lämna sin plats till förfogande.
Så summa summarium så har vecka 10 varit väldigt mycket upp och Ner, ungefär som dom tidigare år fast på andra sätt

Nu blir det bögfestivalen tja

Underbart!

Denna helgen har varit precis vad jag hade hoppats på i förhand, motsvarade alla förväntningar! Fredagen bestod av jobb i sedvanlig ordning, vilket är super kul! sen for jag upp till Alvesta för att hämta brossan och fortstätta in till Växjö för hockey.
En ruggigt bra Match mellan Lakers och Leksand, mycket underhållande, det blev några matcher NHL hos hedström innan dagen var till enda.


Lördagen blev det uppstigning tidigt för att bege sig till Hestra för skidåkning, Väl i Hestra kommer klantaset Filip på att han glömt sida boots hemma, hehe så han ställel sig i en timmes hyrkö och ger mig upp i backen, vädret va kanon och på alla sätt och vis en underbar dag! strålande solsken och skidåkning slår det mästa vill jag lova! när vi va trötta och nöjda med dagen väntade en bjudning hos grannarna lennatsson till höger och som alltid väldigt god mat och dryck!

Helgen avslutades med film med Moster och kusin, Luftslottet som sprängdes vilket är en av dom bättre filmerna som mina ögon och öron har uppfattat!
Nu är det vardag igen och nu väntar Hockey, Modo vs SAIK


Tja!

OS-Final i Hockey

OS-Finalen i hockey Vancouver 2010 är den bästa hockeymatch jag skådat, en sådan fart intensitet och skicklighet, spänning och känslor, allt i samma match och i en viktig match! går knappt att sätta ord på den!

Matchernas Match är nästan i underkant! Det bästa Hockeyn gett mig än så länge!

Grymt! kan leva på den matchen i en vecka minst och då är jag inte äns i närheten av att vara canadensare.

En sådan sport! Jag Älskar den! den första och ända sanna kärlek i mitt liv än så länge!

Med det är en tomhet samtidigt inom mig, OS 2010 är över, ett fantastiskt och tragiskt OS på många sätt.

Den olympiska andan når ända in i hjärtat på mig! den som kom på detta event ska bli helgonförklarad! Minst!

Vardagen kommer näst in till tråkig nu när det är över, bänka sig framför TV:n vid 18.15 och sitta där och heja, glädjas och bli besviken ända ut på småtimmarna, jag kommer sakna det! alla oväntade och fantastiska Guld, och favoriternas misslyckande. ja allt kommer jag sakna! men bara 4 år kvar! så bara att kämpa!

Hejs

RSS 2.0