Upp och ner-Veckan

denna veckan har kantrats av massa jobbig besked, och kastats mellan hopp och förtvivlan.
Förlängning av hemmaboendet, vilket suger sen blev det massa oklarheter och undringar med jobbet som har gått fram och tillbaka som en bergo-dalbana, Speckulationer som över gått till oro och tillbaka igen, humöret vacklat upp och ner i väntan på att allt ska vända!

Men jag ska igentligen inte klaga, finns alltid dom som har det värre!

Och sen avslutade jag veckan på ett utom ordenligt bra sätt måste jag säga! En fest hos Peppe, med hemvändar militären Johanna :) som alltid är lika kul å träffa :) och en massa annat trevligt folk :)


Och en spel/minneskväll hos grannen igår, vilket va väldigt trevligt :) satt där inne till halv 4 :P och där i mellan en halvdag på stan med mamma och en vesit hos bror :)

Avslutningen på helgen blir en tripp till Helsingborg för hockey med far. Hallelulija!

Hejs

Länge sedan

Hej! det va ett tag sen man skrev här nu. Mycket har hänt sedan dess. Jobbet är nästan helt dött och jävligt drygt för tillfället, får hoppas det drar igång snart och framför allt att man för vara kvar. extra insatt styrelsemöte på måndag. Vad som sägs och bestämms där står väl bara i stjärnorna.

Vad det gäller knät går det ganska bra, eller det går riktigt bra! jag är bara lite nojig för att jag inte kommer ha samma knä som innan skadan så det är väl bara att börja vänja sig. Annars går det utan problem som ni läst innan så funkar det att åka skridskor på det redan nu, dock blir det ingen hockey fören nästa säsong ändå, vågar inte riktigt chansa.

Men igår kom ett glädjande besked! Jag var i Alvesta och Hanaslöv med bror och det gick bra att åka skidor för att vara första gången sen operationen, blev även bättre ju längre man åkte, riktigt kul att kunna åka igen! Så nu hoppas jag att det blir en skidresa efter brossan's säsong!


Men nu är det slut på dom goda nyheterna iaf som jag ser det! Har nämligen fått en vattenläcka i mitt badrum som först skulle ta en månad att åtgärda men sen blev två, så jag får bo hemma i Lönsboda hos mamma och pappa medans hela mitt liv står på standbye uppe i växjö. Men det kanske är några som blir glad av att slippa stöta ihop med mig på stan, och kanske slippa bry sig och höra av sig, vad vet jag :) kul att göra någon glad jag skiter väl i vilket vill bara bo i min egen lägenhet, men man får se det positivt jag får nog ett helt nytt badrum :D

Här hemma blir det iofs inte så mycket roligare liv roligare eller tråkigare liv än normalt, Jobba, träna och sova och om igen!

Vill ni veta mer så fråga! så gör jag!

Tja så länge

nu drar det igång

Nu är snart all ledighet slut, utvärdering: all jul samt nyårsfirande har varit mkt bra, lungt och skönt, dock hade det kanske varit nice med 2 veckor på Lanzarote som man hade erbjudande om :P men å andra sidan hade jag inte fått det gåda beskedet om knät vilket gjorde mig otroligt glad och hoppfull :)

Har ju varit och åkt skridskor 2 ggr sen operationen och det har varkens gjort ont eller svullnat, vilket är superbra :)
Nyårsafton blev ju som väntat lungt och skönt, började med hjärtasjön med pappa sen blev det simhallen med alla gäster rullning i snön bastu och saft, sen hem kollade på när Sverige Pissade på Finland utan att övertyga, sen raketerna :)

Men All ledighet är ju inte slut än, det är ju faktiskt 13 Afton kvar sen har jag 2 dagar ledigt till efter det :) men imorn börjar första heltidsdagen, både för året och efter operationen. Vilket hade kännts mycket bättre om vi hade haft något att göra. men men sånt är livet ibland.

Senare idag blir det åka tåg hem till växjö, kika på Lakers Vs Löven på tv, sova en sväng vakna till JVM Semin mellan SWE Vs USA.

allt för mig Kyss

RSS 2.0