Inlines :D

Första dagen på inlinesen :D det va lika roligt som vi hade hemma i lönsboda vid rampen för typ 7 -8 år sen :D även fast jag bara åkte framoch tillbaka från jobbet.

Igår va jag och brossa på hockeyn men dom 140 spännen va det inte värt, Lakers va inte riktigt onside i matchens inlednig och det stod 0-4 redan efter första, det reste sig inte lakers ifrån och toskade med 2-4.

Snart har halva denna vecka också gått, Man blir fan nästan rädd hur jävla fort tiden går, till sommarn har jag bott här i växjö i 4 år, känns fortfarande som jag precis flyttat hit, men ändå känner jag att jag verkligen kommit in och nästan på väg ut från stan (nej ja har inte planerat att flytta)

Jag har varit duktigt idag tycker jag, jobbet har gott bra idag hunnit med ganska mkt faktiskt, och har även tagit tag i skitet med mitt knä, har ringt Mats Nylander (knäspeciallist) och hoppas på att jag får en tid ganske snart så ja får reda på vad det är,

Up Next Life of Ryan, sen Matlagning, fläskfilé bearnaisesås och klyftpotatis :D


Puss på er

change plans

Jag va nog bakis eller bara allmänt förvirrad ( som vanligt) när ja skrev förra inlägget, det blir ingen match idag :P för den va inte förens imorgon, istället blir det tv kväll ( wipeout, och något mer) hot wook mat med big brother som precis kommit hem från en tripp i kungliga huvudstaden :P så jag får hoppas på lite skvaller  :D


Idag har jag bara chillat och kollat på tv Hela dagen, har vait fett skönt.

Nu ska jag nog diska lite fixa lite mat till morgondagen och något mer kanske.


Pontus Brandett med helgens sysselsättningar

Pöss


Gårdagen

Igår blev det inte riktigt som planerat, men väldigt lyckat och trevligt ändå, Skulle blivit film och chilla med T mannen men så blev det inte utan det blev Lasergame och oleo med felix och rasmus :D Mycket trevligt och roligt måste jag säga, oloe blev det ganska chill på, träffade Halva gamla laget typ :D dom små blir större :P sen träffade jag även tjejgänget med Jannibanni, Elle tha singer och mamma täss :) trevligt att träffa dom också, men vänta lite.... den fjärdel länken i kedjan saknades, Johanna min goda vän träffade jag inte, Men du kanske inte lyckades ta dig till oleo denna gång heller ;) *skämt* 

På det helataget blev det en bra kväll, vilket jag verkligen behövde nu kännde jag :D tack felix och Raas att jag fick hänga på igår :)

Nu blir det omelett till frukost och ikväll blir det Lakers Vs. Leksand i Växjö ishall, kommer blir en bra avslutning på en positiv helg.


Klart slut tjingeling

Laserlördag 2

En trevlig lördag.

Kommer mer imorn

natti natti :D

laserlördag

idag har varit en bra dag fram till jag åkte upp till växjö igen, men det löste sig ändå,

Dagen började med innebandy med fassans jobb, det gick bättre än väntat, torskade dock mot fassan i poängplockning,

sen hjälpte jag pappa med att dra ny el i rummet dom renoverar hemma, och satte upp elementet, efter det skulle jag åka upp till växjö för att kolla på film med thomas men det blev inte så, och hade tanken på att åka hem igen, men sen blir det ev Lasergame med gamla klasspolare :) ska bli skoj har inte lirat det sen vi vann serien i U13 :P
sen kanske det blir utgång ikväll också får se lite hur det blir,

Blev dessutom jävligt Lack på att elitseriens bästa målvakt spelar som sämst i slutspelet och gör så HV jävlar gick till final :(

det va allt för mig
Puss


öhh fredag?

Fredag idag, sköönt, men ändå inte på ett sätt,  Idag har jag bara suttit i skåpet och kopplat en jävla massa mångledarkablar, det har gott hyffsat fort men stelt och jävligt har det varit i dom nedre regionerna idag ( misstolka inte det nu :P)  och jag lyckades även missa bussen hem idag med så mamma fick komma och hämta mig, men då tog ja tillfället i akt att kolla lite på JC och hittade faktiskt en par schyssta jeans ( Levis ) men det blev inget köp, och var även nere på Studio 19 och bokade klipptid också,


Idag har det även fått reda på lite tråkigtheter  angående jobbet, det ser riktigt tunnt ut med jobb efter semestern, det uppe till diskution ut faretagen sak lösa detta, och alternativen vet vi inte riktigt än, men det är ju kanske ett alternativ att avskeda, och då ligger man ju fett risigt till :/

Men men, nu ska vi inte var för negativa :P

Nu sitter jag hemma i lönsvegas och kollar tv,

Puss på era tomtar


Fucked up knee

Ingen som har en högerknä över någonstans i gömmorna??? för mitt är fan helt CP!!! när man inte kan hoppa ner från en maskin på 1,5 m utan att det ska vika sig och smälla å knaka och ha sig, så börjar man undra va fan det är för fel. nog fan dags att kolla upp det riktigt nu.

dagen i övrigt har man inte varit så aktiv, varför har ja inget bra svar på, sen small det till i knät och så var resten av den dagen förstörd, det är något ting med torsdagar och mitt knä, för det va en Torsdag jag skadade det första gången också,  jag hade ju tänkt tränat idag men det blev ju inget med det, så det blev bara lite mage här hemma,

Och Dom JÄVLA HIV 71 vann också, såå jävla lack på denna dagen nu, så nu får det gärna blir Fredag,


Nu ska ja nana Puss


Beach 09 startad

dagen till ära har varit bra :)  Lönedag, alltid kul :) gott bra på jobbet också:) Och Vädret får man inte glömma, 100 % nöjd :) fortsätt så kära vädergudar!!


Också dagen till ära så har jag börjat på beach 09 sässen, blev mycket mage ( har hört att flickorna gillar det, men det är säkert bara rykten :P ) mycket Ben också, JA jag kommer har träningsvärk imorn, har för fan träningsvärk redan nu, helt sjukt:P  sen blev det lite bänk rygg, efter det så orkade jag inte mer :P


Nu ska jag snart gå och nana och hoppas på att träningsvärken släpper :P


Puss


Ärliga människor älskar jag :)

Idag har det både varit ris och ros, det började med ros iaf :) dagen på jobbet gick fort och det är alltid bra :)
Men sen när ja skulle hem började det jävlas! Jag går som vanligt vid 10 i 4 för att hinna med 4 tåget, går och stämplar ut, hoppar på biken och cyklar mot tåget, tungt och jävligt va det! kommer iaf fram till stationen och allt funkar inga förseningar och shit, känner efter i jackfickan.    VAAAFAAN är min plånbok?????
kollar omkring och söker igenom mig själv överallt och då menar ja verkligen överallt, hittar inget som liknar en plånbok, slår en pling till ubbe på jobbet, han kollar om ja tappat den i mellan ja stämplade ut och ja hoppade på cyklen, men sån tur hade ja inte, Och där gick 4 tåget hem!!!! ja tänkte ja cyklar tillbaka till jobbet och kollar om den ligger på vägen någonstans, Inte det häller. ringer fassan och ber honom spärra kortet men han hittar inte det i rappet, och det va väl lite där turen vände för mig för precis när fassan hittade nr till srärrtjänsten, så ringer dom från Älmhultspolisen och frågar om jag tappat något? och det hade ja ju, så det var en Snäll kvinna med BETONING på SNÄLL vid namn Anna-Greta Lindstam som hade lämnat in den :)))) ( Så innerligt glad för att det finns människor som Anna-Greta :D tummen upp för sånna :D)

men sen va ju naturligtvis tåget försent, Ja fattar inte hur dom lyckats denna gången va det en lokförare som inte va såå sugen på att jobba denna kvällen:P var hittar dom allt tomtar på sj???

nu sitter ja hemma och kollar hockey, som vanligt nu förtiden :)

Puss på er alla läsare <3

day of hell!

Iaf till en början, vaknar TRÖÖÖT som fan, ja lyckas ta mig ut och upp på järnhingsten och mot stationen, när jag kommer till bommara ser jag att tåget inte står där, som det alltid gör, det är väl bara lite sent tänkte jag, Men ädr fick jag en käftsmäll, För då säger dom "öresundståg mot malmö köpenhamn 06.14 är insällt. " Man bara JAHA ska man behöva sitta på stationen en timme och vänta på nästa avgång då, yttligare en käftsmäll, för när man kommer fram till stationen  så står det på tavlan att nästa avgång också är inställd, MAAAN blir så trött, och tänkte hur fan ska jag ta mig till kneget idag då???? sen kläcker dom ur si i högtalaran igen, " Öresundståg mot malmö,köpenhamn är inställt pga att ett annat tåg står i vägen,ersätts med buss sträckan växjö alvesta!  Hallå ja bra att dom skyller på varandra! Iaf så hoppar jag och kolegan Hugo på bussjävlen och sitter där en halvtimme innan den kör! och när vi väl kommer till alvesta så säger dom att bussen ska fortsätta mot älmhult, så ja fick åka buss till jobbet idag. NOT FUN!!! 1h och 20 min fattigare nästa månad TACK SJ och DNAKSJÄVLAR som inte orkar gå upp på morgonen!


Nog med klagande, Igår blev jag lite insererad av en vän till mig, och jag ber om ursäkt johanna att jag härmar dig, men ja blev lite nyfiken på match.com :P så jag gjorde en profil där igår vid 22 :P mest för att se om det finns några intressanta flickor i området här, och det gör det visst, men dom ska ju tycka jag är intressant ockås och det är ju en helt annan 5:a, Men är ni nyfikna så gå in och kika på profilen :)

Nu blir det mat och hockey,

Puss på er alla <3

Tvsöndag

Söndag med tv och hockey, Dagens Grej Lakers slog (iproncip ut) leksand från elitseriedrömmarna iår, genom att vinna med 3-2 upp i Ejendals Arena. Riktigt bra lirat!!!

Annas idag har jag inte gjort så mycket mer än att kollat på tv och lagat mat, Idag blev det Köttfärspankaka. Rikigt gott :)
var även och handlade med brossan.

nu blir det bara att chilla med tv och mat restan av kvällen sen väntar en veckas jobb igen!
Veckorna går sjukt fort men helgerna går om möjligt ännu fortare, dom bara tar slut, Tur man har en Italienresa att se fram emot på semestern.

nej nu vet ja inte vad ja ska skriva mer, men en sak vet jag, allt verkar bli konstigare och konstigare, men jag vet inte varför?


här har ni min
köttförspankaka :)

uppdrag slutfört

idag är ja väldigt stolt över mig själv, så här på dagen efter har jag städat hela lägenheten, varit på stan och käkat på resturang, :D sen att ja glömde äta frukost det är en annan femma :D

Mamma bjöd oss på akropolis som är riktigt trevligt, så även denna gång, vi tog Helg & festmeny, och i detta fick vi en underbar fisksoppa på lax och rom till förrätt, en filé mignon black & white, även detta utsökt :) och pankaka med glass till efter rätt :)

Nu sitter jag hemma och kollar på American Pie 2  med kära bror medans mamma pappa totta och stefan är på bio :D


Pöss på er alla :D

Klass samling

Vadå säskrivning i rubriken :p man ja bjuder på den :)

Igår var det lite återträff med visssa i från Ec05, mkt trevligt, vi var 7 killar som va hos patrik först och sen drog vi in till stan och käkade på Lanterna. Riktigt gott va det :) sen blev det en runda till sports där thomas mötte upp gänget och vi träffade några andra kändisar.  Sen kom ju Stjärnan med STORT S  Jonathan Melker Melkersson :D så ortoligt härligta att se dig igen polarn!  hade inte träffat honom sen vi tog studenten och det är ju snart ett år sen för fan :D det får vi göra om mannen :D

Dessvärre blev det inget harry's och ingen MILF så, Ranta du slipper göra 3 mål mot AIK för det vadet iaf, du får gärna göra 3 kassar ändå :D Idag blir det städa av lite här i lyan, sen är det Akropolis med mamma pappa bror och Favoritmoster och stefan :)

Ha det gott så länge

Puss

Våren är här ( tror jag?)

Efter 2 dagaras underbart vårväder så gissar jag på att våren äntligen är här :)
idag känns det som jag inte har gjort ett skit, bara drällt rundor,

tanken på att jag tappat kontakten med mina 2 bästa vänner stör mig så fruktansvärt, Och jag vet inte varför det blivit så heller :/ ddom hör alldrig av sig eller bryr sig, då tänker ni kanske men då kan väl du höra av dig till dom, och det har jag gjort, men dom hör aldrig av sig tillbaka, jag känner inte för att det bara ska vara jag som håller kontakten hela tiden, vill att det ska vara ömsesidigt, varför varför? vi som var så goda vänner innan, vad hände??? :(
 
Nog med bölande nu är det SM-slutspel, och föda,
Och imorn blir det en lite klassfest från gymnasiet, ska blir kul att träffa grabbarna igen :) det blir lite förfest hos putte på campus sen blir det käk på harrys och sen ev fest ;) 

Puss på er :) och kom ihåg ärlighet varar längst!!!

the last

Tisdag är det idag hela dagen, den har varit lite upp och ner när det gäller tiden idag :P först va det seg och sen gick det ganska snabbt :P  Klatig som jag är glömde jag att beställa mat på jobbet så det fick bli en cykeltur till willys och felix färdigrätt till lunch :P inget att föredra om ni frågar mig,

Idag har även varit den sista träningen innan isen läggs ner, vi va 12 pers som lallade runt på isen :P kul en en kvart sen kunde man lika gärna åkte hem och sparkat sig trött :P

Nu blir det lite mat och sen är det väl sängen som gäller,

Vill även passa på att skratta lite åt LCH fast ja håller lite på dom, men för fan åka ut mot skellefteå med elitseriens högsta spelarbudget, är inget annat än pinsamt, annat hade varit om Wajnie och mårtesson hade lirat där,


Det var allt för mig idag, Grattis johanna!!! du vann tävlingen och radion kommer när den är klar ;)


Pöss hej

Finn en ny uppdatering

Finn den nya uppdateringen, så vinner ni en Färgradio på hjul :D

Idag har dagen gått som ett skott :D så gött :D dessvärre hittade jag inte mitt tågkort på jobbet så fick köpa ett nytt :( INTE BRA

Idag ska ja bara ta det lugnt och laga mat, vet inte vad det blir än men något ska ja nog få ihopa,

Igår tog brossan upp en annan cykel hemmifrån, så skönt, nu kan jag äntligen ta mig någonstan utan att det tar hela dagen :)


Nej nu är det duschen som gäller innan SM slutspelet börjar GO timrå!!!!


Puss hej kanske kommer någon mer uppdateringe i designen, så håll ögonen öppna ;)

tjarå.


Permiär

Nu så ligger den uppe! Håll tillgodo

Kommenterar gärna vad ni tycker och vad som kan bli bättre och snyggare :)

Nu är det lakers vs VIK som gäller.


Puss.

Klart!

Söndag idag, sitter hemma hos mossan och fassan och kollar på let's dance reprisen :P Ja säger bara morgan Alling vilken Star!

Dessutom tror jag att ja gjort klart min bloggdesign men jag behöver hjälp med att lägga upp den, den kunsakpen är utöver mitt vetande så är det någon snälling som kan det som läser detta så hör gärna av er :) så blir ja glad :)

Idag blir det även en *pip* massa tv, först hockey och lakers vs västerås sen blir det One tree hill, Wipeout och sist men inte minst Beck ikväll,


Nu är det pankisar av mamma,

Pöss på er :D

skandalfestivalen

Jag vill bara uttrycka mig som felix herngren på wipeout, ÄN EN GÅNG FÅR MAN SKÄMMAS FÖR ATT VARA SVENSK!!!
Och som ni förstår så gäller det melodifestivalen, Men det gäller inte vinnaren La Voix. Det va ju helt rättoch kan slå bra i ryssland.  utan att caroline af ugglas med världshistoriens sämsta låt snälla,snälla kom på övre halvan av denna värdelösa tävlig är en EN FET SKANDAL, och då håller ja ändå igen.

Åter igen får man skämmas för svenska folkets röstande i detta shabrak till tävling,

Nu ska ja försöka smälta detta, höres och synes en del av er,


Puss,

Lönsvegas

denna helgen har alla hockeyresultat gått imot mig, jag blir nästan lite lessen i ögat :(  Igår torskade lakers på straffas, och idag tappar lethonen i timrå skenan i förlängningen så äckel HV får till en 7:e avgörande i jkping, även Linköping torskar borta mot skellfteå så dom också får lira 7:e avgörande, JÄVLA skit!!!

Nu ska ja käka med familjen hemma i lönsvegas, och sen blir det la "smygbögsfestivalen" 

Puss på er.  


Lakersfredag

Idag har det varit ´fredagen den 13:e igen och denna gången märktes det, iaf på mig :/ Trött som fan idag på morgonen, ta mig igenom dagen hyffsat, det har ju inte blivit allt för mkt gjort idag. Sen när jag skulle åka hem och hoppa på tåget och konduktören vill ser biljetten så känner jag i fickan,   TÄNKTE BARA NEEEEEJ var fan är mitt tågkort, Jag har jävlar i lyckats tappa mitt tågkort som gällde fram till den 8:e april för 1020 spänn, Men ja lyckades iofs planka mig hem utan att köpa någon billjet, spela trött funkar alltid ;)

Ikväll blev det Lakers Vs. Rögle BK i kvalserien till elitserien, en match som hade allt spänning drammatik, slarv skönspel. Lakers ligger under med 0-2 och vänder till 3-2 i tredje, men rbk lyckas peta in en liten jävla puck så det blev förlängning som lakers dominerade totalt i 5min sen blev det tyvärr straffar som fick avgöra, och där var rögle en rackarns bra straff bättre än lakers och plockade hem bonuspoängen lite orättvist faktiskt för lakers va det bättre laget,

Men men man kan inte alltid få vad amn vill i livet, sen körde jag ut till campus och lämnad fille och dennis som skulle festa ikväll,

Nu plir det nog en film,

Puss på er alla

Lådejävlel :@

Idag har det varit en jävligt seg dag!!! Pga EN JÄVLA LÅDJÄVEL, har fan tagit mig helda dagen att få ihopa en trycknappslåda med 6 knappar på, Helt jävla sjukt,
Det började bra när ja monterade själva knapparna/lamporna på lådans lock, so far so good, och även att sätta plintraden va inga större problem, men sen att koppla in sktiden va destå jävligare, först kopplade jag allt klart, sen fick inte ledaran plats i lådan, så ja fick korta ner dom men det hjälpte inte ett skit det heller, så tillslut fram mot klocka 2 halv 3 så fick ja order om att gå ner i kabelarea och stifa om alla klablar och dra om hela lådan, sånt jävla jobb med för en låda med 6 knappar och 6 lampor!!! Den tog mig 8 TIMMAR att göra.  Snacka om att ja va förbannad på denna jävla låda!!!  Jävla tur det är fredag imorn :D

Nog med aggrisioner nu är det nog dags för lite matlagning, det bli klyfftpotatis och karrè ja ni vet nog resten :D

Det va allt för mig idag,

Ha det så bra Puss

Frågetecken

Rubriken säger en del just nu, varför orkar ja inte ta nu,

Jag har nog aldrig gått runt på så många olika ställen på jobbet idag sen jag började jobba, först hit sen dit och tillbaks igen, och så har det rullat på hela dagen,

Nu i kväll har vi inte gjort så mkt, bara slappat och diskat lite, med betoning på lite :P

Nu sitter jag och kolla på hockey, och ska ta mig min choladpudding :D MUMS


Puss på er

Kvarlserien :D

Jag börjar med den roligaste Nyheten, Växjö Lakers klara för Kvalserien mot elitserien för första gången :D Extra roligt för mig är det för jag har spelat för klubben men mest för att ja har polare i laget, Nämligen Emil Rantatalo- Thomas, har även spelat med sebastian "basse" magnusson och Björn "bena" karlsson Stort grattis till er Och hela Lakers,

där fick ni som sågat Lakers i alla år, *host* nämner inga namn.
i övrigt har det varit en helt vanlig dag :D


sov gott puss


Hockeymåndag

Första dagen på jobbet efte fjällen, gött att vara tillbaka i vardagen igen, Fick börja riva en maskin idag, roligt för ja aldrig har gjort det innan, annas va det ingen höjdare :P

Nu ikväll har det varit hockey för hela slanten och Lakers utjämnade till 1-1 i matcher i play-off 2 till kvalserien, imorn är den direkt avgörande matchen i vaxjö ishall,

ett kort och effektivt inlägg blir mer imorn,

Puss och godnatt

Söndag Igen

Nu är det söndag efter en veckas semester :D denna dagen har ja inte varken gjort eller tänkt göra något, mer än att sitta på mitt feta arsle och glo, Ja jo ja ska iofs snart börja laga lite mat men annas ska jag bara sitta här och vänta på Beck filmen ikväll,

Jag och brossan var och handlade lite innan, jag köpte även en router och hdmi kabel på Media markt. och så lite mat på citygross, där träffade jag även en gamal klasskambrat från Lönsboda, Linnea det va trevligt att täffa henne efter ett x antal år :)

Nu ska jag nog fotsätta sitta på röva min, håll tillgodo

Puss!

Hemkommen

Nu har man kommet hem efter en veckas semester på skidor, Underbart kul att åka skidor alltså, finns knappt något bättre.

Jag har faktiskt skött blogginlägg fast jag inte haft tillgång till internet, som ni kan läsa här nedanför om ni så önskar,

Backyard hade bra öös på fredagskvällen och lördagen bestod av skidåkningn och bilåkning :D och en pizza också det får man inte glömma :P

Veckar har varit isortsett bra, vädret lämnade endel i övrigt att önska men annas helt okej, efter 2 år i vemdalen börjar man trötta endel på backarna, så nästa år blir det någon annan skidort, del lutar åt stället där man började sin skidkarriär nämligen Idre och det låter inte helt fel i mina öron :D

Nu är jag trött så ja håller på att dö,

Puss på er alla :D






Blogginlägg 09-03-06


Fredag idag och veckan är snart slut och det blir att gå tillbaka till verkligheten. Idag har jag varit på min  skidlektion i Off-piståkning, det va riktigt kul och lärorikt :DTack Alexander Daag :D

Övrigt har dagen lämnat mer att önska och framförallt vädret. Imorse va det tjock dimma, riktigt kallt och blåsigt, man fick för fan rimfrost på glasögonen :P Men vi var ute iaf :D nu är det vila kanske lite sömn och mat fram till elva ikväll för då blir det Backyard babies som gäller ;D fett med Röj ska det bli, och kanske till och med en Finsk backhoppardans :P :D

Tack för mig Puss.


Blogginlägg 09-03-05



Idag har det inte varit något bra väder alls, men jag bror och fassan har varit ute i nästan hela dagen ändå. Vi var uppe och provade den nya toppstugan med det passande namnet "Toppen"  :p

Sen va det dags för Afterski för första gången, och The Relatives (dom relativa :P ) Spelade och är "relativt" bra :D sen spelade jag och brossan lite spel på hotellet, sen när vi skulle gå hem frågade en tjej om jag kund säga Fan igen , hon hade tydligen hört mig svära när ja spelade :P så jag sa fan igen :P Och snygg va hon med J

Nu va det ju panerat att vi skulle kolla på första matchen i Slutspelet, Men nu märkte vi precis att vi inte har Kanal 9, kan man säga något annat än FAN :D

Imorn ska jag få en del av min studentpresent :D så få en skidlektion Offpist, I skogen osv. ska bli nice, mer om det kommer imorn.

Puss på er.


Blogginlägg 09-03-04


Idag var vi i Klövsjö och provade dom backarna, helt okej backar och skidåkning där måste jag säga, vädret har varit ganska molningt  och disigt, men det var faktiskt inte så kallt. Vi åkte nästan precis hela dagen och åkte hem vid 3 draget och då var vi helt slut i både kropp och sinne, iaf jag :p,

Sen har vi bara slappat och spelat det klassiska spelet Fina med Knuff J

Imorn blir det väl skalet igen och Afterski för första dagen :P

Jag skulle ju få min student present, Vi har funderat på eventuellt en skidlektion i Offpist eller en skotertur, Men jag vet inte alls vad jag vill ha, vi får väl se vad det blir :P


Håll tillgodo, Puss


Blogginlägg 09-03-03 21.41


Nu är det kväll igen, dagarna här uppe är jävligt långa, men det är bara bra för då går vecka inte så fort J

Eftermiddagen i backan va inte lika fin som förmiddagen solen gick in bakom molnen, men blåsten var som bortblåst och det tackar jag för, annars hade det varit riktigt kallt där ute. Backarna började bli uppkörda och jag,brossan och fassan började ta lite alternativa nerfarter, som slutade med blandade resultat :P men skoj va det. Vi åkte till lite i 4 sen orkade vi inte mer, när vi kom hem gick jag och fille ner till hotellet och köpte biljetter till backyard babies på fredag, dat ska bli fett nice :D hoppas man inte är allt för trött efter åkningen bara :p

Imorn blir det klövsjö (en annan lite anläggning som tillhör Vemdalen) Vi blev lite trötta på backarna när här i skalet så vi bestämde oss för att åka dit imorn och testa dom backarna,

Nu blir det nog snart sängen så Puss och god natt på er J


Blogginlägg 09-03-03 11.30


En riktigt härlig förmiddag i backarna i Skalet, nu sitter vi i stugan och ska luncha lite innan nästa skidpass, FYFAN vad jag njuter av detta :D Idag på förmiddagen har vädret varit med oss lite sol och lite kallt pistade backar och inget snöande :D

Nu börjar till och med dom fina flickorna titta fram så smått och det är inte alls fel

Nu är det matdags

Puss på er


Blogginägg 09-03-03 08.11



Det blev tyvärr inget blogginlägg igår, det va för mycket på tv så det kom annat i vägen :P Igår på eftermiddagen blev det bättre väder, det snöa och till och med solen började titta fram :P Men backarna redan i stort sett förstörda efter allt snö som kom på förmiddagen, Så alla backarna blev som puckelpistar. Efter dagen gick jag och fassan ner till skidshopen och bytte våra skidor, så nu slipper jag dom fruktansvärt fula Jamaicaskidorna :P

Nu har vi precis käkat frukost och ska snart börja göra oss i ordning för backarna, Och idag till vår förvåning och lycka ser vi att Solen skiner och ingen snö faller, det kan knappt bli bättre. Kan nog bli en riktigt bra dag idag :D med grym skidåkning.

Det allt för mig för nu, Puss på er alla :D


Blogginlägg 09-03-02 11.48



Idag steg vi upp vid 07.00 och kokade gröt till frukost och sen va det dags att ut i backen, Det har snöat ganska mycket idag och inatt så det va pudersnö i varje backeJ Det va riktigt gött till en början, Men efter ett par timmar blev det väldigt bunkigt och knutigt i backarna så man fick vara uppmärksam på allt annars slog man dit som fan :P

Jag och brossan var lite i FunParken också och det va det mest positiva med att det va mycket snö i backarna var att landningen efter hoppen blev mjukare :D

Nu sitter vi i stugan och ska käka lite.


Mer händelser kommer ikväll ha det så gott mina vänner :D

Puss.


Blogginlägg 09-03-01



Nu är det söndag kväll och vi har varit här uppe i fjällen i en dag.  Bilresan gick ganska smärtfritt och snabbt, Vi kom upp ungefär vid halv 8 på morgonen, vi gick in på hotellet och käkade hotellfrukost  J den var god som fan :D efter det va det ombyte till skidutrustning och skidhyrning som gällde.

Jag fick nog dom fulaste skidor jag någonsin sett :P det såg ut som ett par skidor som man åker med på sanden i Jamaica :D Lite smått besviken på det.

Sen va det dags för att fixa liftkorten och upp i backen, det blåste och snöade endel idag, Jätte skönt va det inte så jävla gött att åka skidor igen :D Vi fick stugan vid 1 på dagen och där finns inget att klaga på ligger mitt i backen så man kan åka rakt ner i liften och när man ska hem så kan man åka rakt från backen till dörren, kan inte bli bättre, men det bästa av allt är att den ligger bara krypavstånd från afterskin ;) Och det gillar jag skarpt :P


Nu har vi precis ätit en bit mat efter en tupplur på 2-3 timmar J Fy fan va trött man blir av att åka skidor :P


Nu är det snart Beck om man nu orkar kolla på hela.


Puss på er ifrån Vemdalsskalet.


RSS 2.0