Torsdag

En dag närmare till jag får börja jobba igen! tro det eller inte, men jag längtar fan dit så man får göra lite nytta.

En jag känner sa igår "ibland behöver man bara en kram" kan låta töntigt men det är nog exakt vad jag skulle behöva ge och få just nu, riktig varm vänskapskram. jag vet att det är tabu (typ) att snacka så här, men det är så jag känner, skulle behöva lite ärliga svar på vad om händer? Vad det är jag gör fel, för att dom man varit nära plötsligt betèr sig som om man aldrig kännt varandra. vad är det som gör det? vad har jag ändrat på? hur hur va jag innan? ärliga svar tack?

Hur gnällig får va? Mamma sa " du har varit ganska mörk och negativ sen operationen, och det är tydligen positivt tänkade som får folk att "tycka om en" SÅ positiv it will be!

P.S Dock skönt att ingen läser när man är så negativ, det vill man ju inte visa utåt:P

Nu är det dags att lägga sig! ska nog börja läsa "Stå inte ivägen för din egen framgång" känns som det behövs
Tja

Onsdag

Idag har varit mycket tankar!
tvingade mig upp tidigt idag, vilket va en nödvändighet god frukost och iväg till Aktiv Rehab, vilket kändes väldigt nödvändigt, nu när 3månaders återbesöket börjar närma sig :)

På eftermiddagen spenderade jag ett par timmar med Becka, vilket va kul, har inte sett henne på evigheter känns det som, tråkigt med "sånt är livet" tydligen, men jag är ganska trött på det, livet skratta mig i ansiktet just nu!

Hoppas det blir bättre och går tillbaka till som det var innan allt skit!

Sen som många andra onsdagar är det Gameday, Ask Vs. KRIF i alvesta och brossan i buren! som ask vann konfortabelt med 6-3 och Yngwe va grym 2 mål och ett ass! men man fick tyvärr inte njuta så särskillt mycket eftersom det var en värdelös klack som skulle heja på ask men hejade mer på dom själva! usch ja tacka vet jag Lakejerna!

Imorn blir en helbra dag! käka med Axel, sen blir det 2012 med densamme grymme, skojiga Axel sund! Det är en riktig vän det!

Natti

Måndag

Måndagen den 16:e november är snart till ända.

Idag har nog varit en av dom mest meningsfyllda dagarna på ett X antal veckor, eller menigsfylld kanske är fel ord val, iaf en någolunda kul dag!

Vaknade imorse av MSN "pling" Grannen Per väckte mig, med en fiskeshops öppet tider, så man hasades sig upp ur sängen käkade lite frulle och sen drog vi till Svängsta för ABU Garcia's shop där, gick väl där typ en timme eller en och en halv. massa grejer man ville haft, men som vanligt så ska man ju ha pengar till det också :P

Sen kollade vi på min favorit TV-Tävling Camp Molloy finalen, och efter det körde jag och hämtade pappa på jobbet för att sen fortsätta till broby och min Farbror för att göra lite Eljobb, Riktigt skönt att göra lite nytta efter snart 3 månader i soffan! mer av sånt tack.

Och en fundering! hur ska man veta att folk bryr sig när dom aldrig hör av sig? Någon som vet det, så skriv gärna en kommentar!

Och du som är min ända läsare, avslöja dig gärna :P

Nu blir det snart sängen, imorn bär det tillbaka till staden, och en sväng inom på jobbet på vägen upp.

Natti!

Söndag

idag har man varit lite trött efter gårdagens trevligheter. För då spenderades kvällen i linneryds simhall (ja simhall och simhall, en stor pool i ett litet hus) där badade man och bastade med 7 andra härliga killar :D sen bar det in till växjö och oleo vilket va ganska kul måste jag säga, dock kan man ju säga vad man vill oleo som arrangörer (stavning)
Dagen idag började med frukost med mitt "hemsläp" min kära vän Axel sund :D sen skjutsade jag hem Axel till Urshult och fortsatte sedan hem till Lönsvegas och där serverades de mat, sen gick passaten ner till Helsingborg för hockey, Brossan va burväktare idag och gjorde så bra att han blev utsedd till Matchens Lirare , dock förlorade ett sällsynt uddlöst Alvesta med 4-0. Nu sitter jag och kollar på Vem Kan Slå Filip & Fredrik hemma hos mor och far, i veckan blir det hjälpa fassan imorn efter jobbet sen blir det upp till Växjö på tisdag rehab och bio och billjard/bowling med Axel :D Tjo sköt om er där ute, om det nu är några som läser ( lämna gärna spår :P)

Fredag

Ännu en dag har gått och jag har knappt gjort något vettigt idag heller.
Har dock Rehabtränat på Aktiv rehab, gjort tacos och försökt slå några acord på guran.

Sen va det tänkt jag skulle ta en Capain coke till Idol här i min ensamhet, men när man för en gång skull ville kolla på 4:an så dog den, så det blev en biiiltur till brossan och kollade på idol och annat kissade lite på honom i NHL 09 när ja ändå va igång :P

Känner fortfarande ganska nere med allt just nu, Hoppas på en trevlig helg med en god potion Livsglädje!

Nu blir det sängen!

Natti!

Värdelös!

Sitter här i Sängen kl 02.11 och skriver, bara där är något som är fel!
Jag vet inte vem jag är längre, innan va jag en elknegare som tyckte det va kul att gå upp kl 05.45 och åka ner till älmhult för att jobba, åka tåg till Avesta och träna och utöva min största kärlek, polare som brydde sig hörde av sig, iaf så kändes det som det, folk tyckte jag var en bra kille iaf kändes det så.

Nu har jag inget i livet att glädjas åt, Jag har ingenstans att bevisa att jag duger till något, jobbet kan jag inte utöva och bevisa något på, Hockey blev jag sågad längs med fotknölarna förra säsongen och nu kan jag inte bevisa att jag duger till något, inga som hör av sig och frågar hur läget är, och inte bryr sig, iaf känns det så, folk säger jag har förändrats som person och människa till det sämre, Jag känner mig Värdelös!

Vad är jag bra på? vad gör jag som är bra? hur är jag som person som folk gillar?

Just nu: Inget, iaf känns det så!


Onsdag

Idag har det varit Onsdag hör och häpna!
Vaknade imornse lite halvkrasslig och vaknade inte till förens vid ca halv tolv, hatar sånt! satte mig med min nyinförskaffade gura och försökte lära mig några ackord, Vet doch inte riktigt i vilken ände av gitarrspelandet man ska börja, så om det är någon där ute som kan lira gitarr tipsa mig gärna... nej vänta Mer än gärna! vill verkligen lära mig det.

Sen har vi blivit lite arg på spelarna på NHL 09 som inte gör som jag vill :P Erkänn det blir alla ibland :P

Kvällen avslutades i Alvesta, med Derby i Hockey tvåan mellan ASK och Värnamo som slutade med ett negativt likaresultat, 3-3 brossan gjorde vad han kunde i kassen med tanke på att han inte har lirat med en hel match denna säsongen!

Nu blir det nog lite Ben & Jerry's för att släcka hungern lite :P

Natti!

Köpt Gitarr

I söndag och igår var ja väldigt nere pga många olika anledningar, och är väl fortfarande inte så fruktansvärt glad precis, men i Söndags när jag pratade med Mamma i telefon så fick hon mig att tänka till lite.

När jag satt där och klagade på att jag inte hade något å göra om dagarna och det en med det tredje, så sa hon
- Men Pontus Du har ju länge sagt att du vill lära dig spela Gitarr, Nu är ju ett gyllne tillfälle att göra det på, gå och köp en gitarr och börja.

jag svarade ganska negativt att det inte är någon idée för att jag är fan tondöv, då svarade mamma med det vet du ju inte fören du har provat.
Och det vet jag ju så jävla väl, men ändå tvivlar jag på ett ordspråk som aldrig slår fel, man kan inte veta förens man har provat, och 800:- för en nybörjargitarr är ju inga pengar.

Så idag gjorde jag slag i saken och drog ner till Helges Håla och skaffade mig en akustisk gitarr och ska försöka mig på att lära mig spela någolunda iaf, sen får vi se hur mycket det blir, men nu har jag iaf förutsättningen att lära mig, Dvs En Gitarr.
Här nedan sern ni den :)
Min första Gitarr

Kvällen avslutades med Kronobergsderby i HockeyAllsvenskan mellan Lakers och Troja, som Lakers gick segrande ur med 3-1.

Natti!

Dags igen!

Nu känner jag för att skriva av mig lite, om mitt liv och tillvaro just nu! Så vi drar några inlägg här ( inte för att det är några som läser den nulängre men men)

Som alla (dom som känner mig) vet så opererades jag den 11:e September nu iår, för en korsbandsskada på främre korsbandet i höger knä som jag ådrog mig för ett och etthalvt års sen nu ungeför.
Men det var inte bara korsbandet som var av, utan även skada på yttre minsiken och ytligskada på ledbrosken,
Detta lagade Magnus Lindgren Ortoped vid Hässleholms sjukhus med hjälp av 2 senor på baksidan av mitt lår och 4 hål och ett snitt på ca 5 centimeter. Nu såhär efter snart 2 månader sen operation har jag full rörlighet och kan snart börja springa, men resan fram hit har gjort ont, det ska gudarna veta med det har även gått riktigt bra rent ur medecinskt syn, men jag har nog aldrig haft så ont någon gång i mitt liv som första och andra natten efter operationen. Finns bara 2 ord för den smärtan FY FAAAAAN!
Nu är den tunga biten kvar, hitta tillbaka med balans vilken man inte gör i en handvändning, styrka och motorik, så jävla segt, och ingen hockey kan jag spela heller denna säsongen och det är det som dödar mig mest i min tillvaro just nu! jag saknar hockeyn så oerhört så det går inte att beskriva, går bara hemma om dagarna och ruttnar bort känns det som, skulle nog kunna räkna mig som en av världens tråkigast människor att ha med att göra nu.
Sjukskriven till den 4:e december vilket känns som en evighet! Så drygt nu! Hittar ingen Livsglädje över huvud taget just nu, finns inte äns någon att glädjas åt!
För er som fortfarande läser sk a jag passa på att tacka min Underbara familj! Mamma, Pappa och bror! Utan er hade jag inte fixat detta! Tack från djupet av mitt hjärta!! LOVE er
Tack och hej!

RSS 2.0